Mascarade

Asmodee

Jocuri de petrecere

Nivelul de dificultate Nivelul de dificultate 3
Numarul de jucatori Numarul de jucatori 2 - 13
jucatori
Vasta minima Vasta minima 8 ani
Durata Durata 30 de minute
Cod produs: 10261
Disponibilitate: Indisponibil
Pret: 79,00 Lei
Cantitate:
Mascarade
  • Mascarade
  • Mascarade
  • Mascarade
  • Mascarade

O productie mica, dar inedita a lui Bruno Faidutti si Asmodee, Mascarade se urca linistit pe tronul jocurilor de petrecere. Paranoia, suspiciunea si confuzia se simt ca la ele acasa, iar cu cat jocul se joaca in mai multi, cu atat surprizele vor fi mai mari.

Jocul contine 13 carti de joc cu personaje si monede de 1 si de 5. Fiecare jucator incepe cu 6 banuti si primeste cate un personaj pus cu fata in sus timp de cateva secunde cat sa aiba toata lumea timp sa inspecteze cine, ce e. Dupa care, fiecare isi intoarce cartea cu fata in jos si se incepe jocul. Primul jucator alege cartea unui alt jucator si poate sa o amestece cu a sa la spate, sa le schimbe intre ele sau nu. El va fi singurul care va sti exact daca a schimbat cartile intre ele sau nu. Fiecare face asta pe rand, pana cand cineva se aventureaza sa isi declare rolul. Uneori acesta poate fi contestat, si va trebui sa demonstreze ca el are dreptate – cine are dovada ca a avut dreptate isi poate practica abilitatea speciala personajului sau, iar cel care a mintit (sau doar a gresit) trebuie sa plateasca 1 banut la banca. Primul jucator care strange 13 banuti castiga.

Jocul este foarte reusit din multe puncte de vedere (mai ales grafic!), si va fi o sursa de distractie imensa cu cat se inainteaza mai mult in el si cu cat se joaca in cat mai multi.

Tabla de joc Tribunal
14 Carti Personaj
13 Jetoane Personaj
86 Jetoane Bani
5 Foi Rezumat
Regulament

Video

Produse recomandate

Jocuri de petrecere

Timeline: Diversity

Timeline: Diversity

64,00 Lei

Jocuri de petrecere

The Resistance

The Resistance

79,00 Lei

Mai multe